Campingpladsen

 Pladskort klik her

Campingpladsen er i 2017 åben fra 7/4-22/10 (til og med efterårsferien).

Åbningstider i kiosk og information
Kiosken og information er i samme rum. Åbningstiderne skifter hen over sommeren, men kan læses på døren til kiosken/informationen.
Ankommer du udenfor åbningstid, kan du følge anvisningerne på døren til kiosken/informationen. Her vil dit pladsnummer stå, hvis du har reserveret, og du vil også kunne finde ledige pladser, hvis du ikke på forhånd har reserveret en plads. Så vælger du bare en plads, sætter op og tjekker derefter ind, når informationen er åben.

Campingpladsen er ikke åben i vinderhalvåret, men efter aftale er det muligt at leje en hytte på månedsbasis. 
Kontakt pladsen for mere information vedrørende dette. 

 

Gudenåens Camping Silkeborg ligger i et naturskønt område med fredelige skove ned til Gudenåen. I gåafstand til Silkeborg Centrum ligger pladsen samtidig tæt på et rigt byliv med hyggelige cafeer og et hav af specialbutikker. På din vej til Silkeborg midtby kommer du forbi “Indelukket”, en hyggelig lille havn med minigolf, motorbådsklub med restaurant, iskiosk og Asger Jorn Kunstmuseum.

Fra pladsen er der heller ikke langt til AQUA Akvarium og Dyrepark, som både i solskin og regn vil være et hit især for børn. 

På pladsen finder du en kiosk, hvor du kan bestille friskbagte rundstykker til morgenkaffen samt købe is, slik og hvad du ellers lige står og mangler. 

I hjertet af campingpladsen ligger vores smukke sø, som der desværre IKKE er mulighed for at bade i, men skal man have afkølet anklerne en varm sommerdag eller bare slikke sol på terassen med en kold sodavand eller øl fra kiosken, er der gode muligheder for det. Til børnene har vi legeplads og hoppepude samt mulighed for bordtennis, basket og andre aktiviteter. Vi har også en hyggelig TV-stue til regnvejrsdage og fællesgrill og udekøkken til de lyse sommeraftner. I hjertet af campingpladsen ligger vores smukke sø, som der desværre ikke er mulighed for at bade i, men skal man have afkølet anklerne en varm sommerdag eller bare slikke sol på terassen med en kold sodavand eller øl fra kiosken, er der gode muligheder for det. 

Fra vores beliggenhed ud til Gudenåen er det oplagt at tage en kanotur ind til Silkeborg eller ud mod Himmelbjerget. Så lej en kano i kiosken og sejl en tur ned ad åen eller ud på de smukke søer. Det er også muligt at tage en tur med Hjejlen eller en af de andre mange rutebåde. Man kan gå om bord ved “Indelukket” tæt på pladsen og tage en fredelig sejltur over de smukke søer ud til Himmelbjerget og tilbage igen. 

Ud over pladser til campingvogne og telte er der også mulighed for at leje en hytte eller en lejlighed. Vi har flere forskellige slags hytter og en 75 m2 lejlighed, så der er lidt til enhver smag.  

Se billeder fra campingpladsen. Gå til galleri.


Copyright © 2010 - Gudenåens Camping - Designet af: René Sejling - Larsen Fotografi