Lejrskole – byen med mulighederne

Campingpladsen

Gudenåens Camping Silkeborg har i mange året været en populær overnatningsmulighed til lejrskole, team-building, firmaudflugter og andre grupperejser. Vi har lejrskolestemningen, overnatningsmulighederne og faciliteterne, imens Silkeborg by tilbyder et rigt udvalg af interessante muligheder for lejrskoleaktiviteter.

Der er både mulighed for at overnatte i hytter, lejlighed og egne telte på teltpladsen.

Indkøb

På campingpladsen har vi en lille kiosk, hvor små indkøb og aftentens-hygge-snacks kan købes. Leder du efter et større supermarked, ligger der forskellige muligheder ca. 1,5 km fra camping pladsen.

Transport

Campingpladsen ligger 1,7 km fra både centrum og banegården og kan derfor sagtens nåes på gå-ben. Alternativt kører bus 4 fra Silkeborg banegård og har stoppested 200 m fra campingpladsen – se midttrafik for mere information.

Grill og køkken

På campingpladsen har vi både inde- og udekøkken til fri afbenyttelse. Udekøkken- og grillområdet ligger i forlængelse af hinanden med overdækket terrasse med borde/bænke og fungere derfor ideelt til lejrskoler og andre gruppers bespisning. Derudover er der køkkenfaciliteter i hytterne, som også kan benyttes til madlavning. Morgenbrød, juice, smør og pålæg kan bestilles igennem os.

Særlige tilbud til lejrskoler

  • 20% på kanoudlejning
  • Gratis WIFI i familie tv-stuen
  • Tilbud på morgenmad/rundstykker