Løbe- og vandreruter

Hos Gudenåens Camping Silkeborg

Løberuter

I Silkeborgs skønne natur er der gode muligheder for en frisk løbetur. Området omkring campingpladsen er ideelt til en god løbetur ved skov og å.

Vandreruter

De gamle hedestrækninger, storslåede skove og det bakkede landskab samt de mange smukke søer, kan ikke fås andre steder end her i Silkeborg Søhøjlandet.

Vandretur info

Beliggenhed

Gudenåens Camping er placeret mellem Nordskoven og Vesterskoven i Silkeborg og er derfor tæt på mange attraktive MTB-ruter. I Vesterskoven findes der blandt andet Danmarks længste nedkørsel samt mange ruter af forskellig sværhedsgrad.

Overnatning

Vi har flere forskellige slags hytter helt fra komfort-hytter med plads til 6 personer til mini-hytter med plads til 2 personer. Der er også mulighed for at slå et lille telt op på vores teltplads eller på en plads med strøm.

Faciliteter

På pladsen er der mulighed for at få vasket og tørret sit tøj i vores vaskerum. Vaskepulver kan købes i kiosken. Våde sko kan man få tørret i vores varme fyrrum. I vores servicebygninger er der også mulighed for at få vasket støvet af. Er uheldet ude, kan man søge ly for regn og blæst i vores tv-stue, hvor der også er mulighed for at få ladet sin mobil op. I vores “Hot-spot” har vi desuden gratis Wifi.

Morgenmad

I vores kiosk er der mulighed for at købe friskbagt morgenbrød og det nødvendige tilbehør. Vi har også kaffe, te eller varm kakao på kanden, og det er muligt at købe engangsservice i små mængder.

Information

I Informationen har vi information og kort over vandreruter i området. Vi kan også anbefale attraktioner i gåafstand.

Let proviantering

I vores kiosk er der mulighed for at proviantere. Her har vi for eksempel dåsemad, nemme retter og mulighed for at låne en gryde eller pande til brug i vores udekøkken eller fælleskøkken. Vi har også altid kolde drikkevarer, snacks eller en lækker økologisk is til dessert.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.