MTB-FERIE HOS GUDENÅENS CAMPING SILKEBORG

Beliggenhed

Gudenåens Camping er placeret mellem Nordskoven og Vesterskoven i Silkeborg og er derfor tæt på mange attraktive MTB-ruter. I Vesterskoven findes der blandt andet Danmarks længste nedkørsel på 1,4 km samt mange ruter af forskellig sværhedsgrad.

Overnatning og faciliteter

Ud over pladser til campingvogn eller autocamper har vi også flere forskellige slags hytter helt fra komfort-hytter med plads til 6 personer til mini-hytter med plads til 2 personer. Der er også mulighed for at slå et telt op på vores teltplads eller på en plads med strøm. I vores servicebygninger kan man få skyllet skidtet af og her er også mulighed for at vaske og tørre tøj og sko.

Information og kiosk

I Informationen er det muligt at få inspiration til gode MTB-ruter samt kort over skovene i området. I vores legestue er der gratis Wifi. Efter en tur gennem skoven er der mulighed for at købe kolde drikkevarer, is eller snacks i vores kiosk. Vi har også forskellige slags vin til aftenhyggen.

Cykelpleje

På vores lille service-station er der mulighed for ophæng og rengøring af cykel. Det er også muligt at låne en pumpe og forskelligt værktøj i kiosken.

Sikker opbevaring

Det er muligt mod et mindre beløb at få låst sin cykel inde i vores baggård

Udlejning og værksted

1,5 km fra pladsen ligger Silkeborg Mountainbike Center, som har både udlejning af MTB samt afholder kurser og events. På den anden side af vejen fra Mountainbike Centret ligger Cykelfavoritten, hvis værksted har åbent alle hverdage fra 9.00-17.00.

VIDEO AF MTB I SKOVENE OMKRING SILKEBORG

KLIK PÅ PLAY PÅ DEN SORTE STREG I BUNDEN AF SIDEN