Vandre-ferie hos Gudenåens Camping Silkeborg

Beliggenhed

Gudenåens Camping Silkeborg ligger tæt på mange vandreruter og er derfor et oplagt stop at gøre på sin vej eller at gå ud fra på dagsture. Vi ligger blandt andet på Himmelbjergruten og Marguritruten. Fra pladsen er der desuden ikke langt fra Silkeborg centrum med hyggelige restauranter og indkøbsmuligheder.

Overnatning

Vi har flere forskellige slags hytter helt fra komfort-hytter med plads til 6 personer til mini-hytter med plads til 2 personer. Der er også mulighed for at slå et lille telt op på vores teltplads eller på en plads med strøm.

Faciliteter

På pladsen er der mulighed for at få vasket og tørret sit tøj i vores vaskerum. Vaskepulver kan købes i kiosken. Våde sko kan man få tørret i vores varme fyrrum. I vores servicebygninger er der også mulighed for at få vasket støvet af. Er uheldet ude, kan man søge ly for regn og blæst i vores tv-stue, hvor der også er mulighed for at få ladet sin mobil op. I vores legestue har vi desuden gratis Wifi.

Morgenmad

I vores kiosk er der mulighed for at købe friskbagt morgenbrød og det nødvendige tilbehør. Vi har også kaffe, te eller varm kakao på kanden, og det er muligt at købe engangsservice i små mængder.

Let proviantering

I vores kiosk er der mulighed for at proviantere. Her har vi for eksempel dåsemad, nemme retter og mulighed for at låne en gryde eller pande til brug i vores udekøkken eller fælleskøkken. Vi har også altid kolde drikkevarer, snacks eller en lækker økologisk is til dessert.

Information

I Informationen har vi information og kort over vandreruter i området. Vi kan også anbefale attraktioner i gåafstand og give 15% rabat på flere af dem.