Faciliteter på Gudenåens Camping Silkeborg

På Gudenåens Camping Silkeborg har vi en række faciliteter til vores gæster.
Alle faciliteterne undtagen bad er til fri afbenyttelse uden ekstra betaling.

Praktiske faciliteter

Servicebygninger

På pladsen har vi to servicebygninger. I vores lille servicebygning finder du toiletter og familiebaderum. I vores store servicebygning er der foruden kønsopdelte toiletter og baderum et babyrum med pusleborde og badefaciliteter. Her finder du også et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler og et fælleskøkken med kogeplader, køleskab, lille fryser og ovne.

Udekøkken og tv-stue

I en tredje bygning finder du vores tv-stue, hvor der er tv, sofa, borde og stole. Uden for bygningen er vores overdækkede udekøkken med gasblus, håndvaske og spiseplads. Ved udekøkkenet er også vores fællesgrill samt bålplads. På bagsiden af bygning er der en teresse med borde og bænke.

Hygge og underholdning

Udendørs for børn

På vores legeplads kan børnene boltre sig hele dagen. Her er klatreborg med rutsjebane og sandkasse. Ved siden af legepladsen er vores to hoppepuder, en stor og en mindre.

Foran kiosken er vores lille parkeringsplads, hvor der står små løbecykler, trehjulede cykler og en mooncar til fri afbenyttelse.

På vores teltplads er der plads til at spille fodbold, og her er også nogle mål. Bag tv-stuen er der en basketkurv, og i kiosken kan man låne en basketbold.

Solteresse

Ved søen i centrum af pladsen er vores solterrasse, hvor der er mulighed for at slænge sig i en liggestol eller hængekøje. Der er også mulighed for at soppe i søen eller fiske med fiskenet, som kan købes i kiosken.

Legestue

Ved siden af kiosken har vi en legestue med lego, bøger, dukker og puslespil for de mindste. Her er også en sofa med tilhørende bord samt spisebord med stole. Ønsker man at tegne, har vi i kiosken gratis malebøger eller papir samt farveblyanter til udlån.

Lån et spil

I kiosken er det også muligt at låne et brætspil med op i forteltet eller hytten. Vi har også flere udendørs spil, som man kan låne, såsom KUBB og petanque. Man kan også låne brikker og stave til vores bob-bord, som er i tv-stuen samt bat og bordtennisbolde til vores bordtennisbord bag tv-stuen.

Kiosk og Information

Madvarer

I vores kiosk er der mulighed for at købe lidt til den søde tand i form at slik, is og kage. Vi har også altid sodavand, vand, danskvand og øl på køl. En flaske vin eller en pose chips til aftenhyggen kan vi også klare. Derudover har vi også de lidt mere nødvendige ting såsom mælk, smør, pålæg, æg, juice, kaffe og nogle forskellige kolonialvarer.

Morgenmad

I kiosken kan man bestille friskbagt morgenbrød og i køleren og på hylderne har vi altid mælk, juice, smør, pålæg, marmelade og pålægschokolade. Kort sagt det komplette morgenmåltid til at få startet dagen godt ud.

Husholdningsvarer

Har du glemt toiletpapir til hytten eller opvaskemiddel, har vi det på lager sammen med andre ting til køkken og badeværelse såsom tandpaste, håndsæbe og sølvpapir. Grillkul, tændblokke og foliebakker til madlavningen er der mulighed for at købe. Vi har også forskellige batterier, lightere, regnslag og lommeletter.

Turistbrochurer

Vi har et tæt samarbejde med Visit Silkeborg og har derfor flere hylder med turistbrochurer for alle de ting, man kan opleve i Silkeborg og omegn. Her er noget for alle og du er altid velkommen til at spørge os, hvad vi kan anbefale til netop dig. Vi har mange gode kort over området både til cykel og vandring. Vil du køre lidt længere væk, har vi også brochurer for Topattraktioner i hele Danmark.

“Den hyggeligste plads i Jylland, uden tvivl” 
Per, Ø.
“Dejlig natur – og alligevel midt i byen” 
Jeanette
“Super beliggenhed og perfekt betjening!”
Kent
“Flot og velholdt plads” 
Olav
“Hygge og roligt”   
Leif S
“Hyggelig campingplads beliggende ved dejlig skov og søer” 
Susanne V
“God beliggenhed ved en unik natur” 
Gunnar, K.
“Fantastisk sted i hjertet af den skønneste natur”
Tina
“Det er et fantastisk sted at campere!”
Ann
“Hyggelig campingplads i Danmark kan li’ at være der både sommer og vinter”
Niels
“10 år i træk samme sted siger vist sig selv, fantastisk sted”
Lykke
“God atmosfære at være i, og gode faciliteter til besøgende”
Maria
“Beliggenhed fås jo ikke bedre. Skønt sted”
Kurt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev