Lejrskole

Silkeborg - Det optimale sted at tage på lejrskole

Beliggenhed

Gudenåens Camping Silkeborg er en lille hyggelig campingplads som ligger midt i skoven, ca. 100 meter fra Gudenåen og tæt på byen. Vi ligger 1,7 km fra banegården, så de fleste skoleklasser går herud. Det er også muligt, at hoppe på bybus 4, der stopper ca. 1 km fra campingpladsen. Vi ligger i gå-afstand til midtbyen med diverse shopping muligheder og tæt på mange attraktioner / aktiviteter.

Overnatning i hytter

Vi har sovepladser til 76 personer fordelt på 14 hytter. Vi har både hytter med og uden bad/toilet. I vores hytter er der et mindre køkken med køleskab og service, spiseplads ude/inde samt dyner/puder. Sengelinned og håndklæder kan lejes i Informationen eller medbringes.

Overnatning i egne telte

Gudenåens Camping Silkeborg har en skøn teltplads, som ligger midt i skoven. Der er ingen biler eller store campingvogne i det område. Så medbring dit eget telt og lev midt i naturen.

Faciliteter på pladsen

På pladsen er der flere servicebygninger med bad og toilet samt et fælleskøkken. Vi har også et udekøkken, hvor der står en stor fællesgrill til fri afbenyttelse. I vores “Hot-spot” rum er der mulighed for at få gratis Wifi.

Kiosk

I vores kiosk er der mulighed for at købe frisk bagte rundstykker, mælk, ost og smør. Desuden er vi leveringsdygtige i forskellige kolonialprodukter, chips, kolde drikkevarer, is og slik.

Aktiviteter på pladsen

Vi har masser af brætspil som vi gerne låner ud, 2 hoppepuder, legeplads, kongespil, basketball, bordtennis, bobspil og dartspil

Kano

På Gudenåens Camping Silkeborg er der også mulighed for at leje kanoer. Vi har 5 kanoer, som ligger på bredden af Gudenåen, hvorfra der er rig mulighed for både korte og lange sejlture.

Vores kunder siger...

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.