Attraktioner i gå afstand

AQUA Akvarium og Dyrepark

Nabo til pladsen ligger AQUA Akvarium og Dyrepark. Det er et oplevelsescenter om den danske natur og de tilbyder læring og sjov om mange forskellige dyr.  De er Nordeuropas største ferskvandsakvarium og det eneste sted, du kan komme tørskoet til søens bund. De kan dog ikke garantere, at du kommer tørskoet fra deres vildt populære vandlegeplads, “Vandets Kraft”! Stedet har også undervisningsforløb for forskellige aldersklasser. Se mere HER.

Museum Jorn

0,5 km fra pladsen ligger kunstmuseet Museum Jorn. For skoler og ungdomsuddannelser er der gratis entre. Det er også muligt at tilkøbe en rundvisning og workshops specielt rettet mod elever. På museets hjemmeside findes der meget mere information om skolebesøg samt undervisningsmaterialer. Se mere HER.

En sejltur med Hjejlen

300 meter fra pladsen er det muligt at stige på en af Hjejlebådene og sejle en tur til Himmelbjerget. Det er også muligt at tage flere små stop på vejen. Se mere HER.

Silkeborg Museum

I midtbyen ligger Silkeborg Museum Hovedgården, hvor eleverne blandt andet kan hilse på Tollundmanden og lære om oldtiden, vikingetiden, middelalderen og Silkeborg Slot. Her er der gratis adgang for alle skoler og det er muligt at tilkøbe rundvisning. På den anden side af havnen ligger Papirmuseet, hvor der tilbydes en rundtur med historier fra Papirfabrikkens tid og mulighed for at lave sit eget papir. På Silkeborg Museums hjemmeside findes der meget mere information om skoleforløb. Se mere HER.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.