Attraktioner længere væk

Kunstcentret Silkeborg Bad

Kunstcentret Silkeborg Bad ligger i udkanten af Silkeborg i en skøn park, lige op af Ørnsø og Arnakkekilden. Året rundt vises skiftende udstillinger. Kombiner eventuelt besøget med en tur rundt om Ørnsø – ca. 3 km og drik af Arnakkekilden, som har et højt indhold af mineraler, bl.a. jern. Der arrangeres særlige undervisningsforløb for børn og unge. Se mere HER.

Høgdal

Et stykke uden for Silkeborg ligger den gamle gård Høgdal, hvor eleverne bliver ført gennem landbrugets historie via rollespil og også selv får lov til at blive klædt ud. For skoler og institutioner er det muligt at booke et 2,5 timers besøg på gården. Se mere HER.

Energimuseet

Uanset om du er en pilfinger, nysgerrig, nørdet eller nostalgisk er museet et besøg værd.  Museets udstillingsareal er på hele 15.000 kvadratmeter og er placeret i et fantastisk naturområde omkring Gudenåen og Tange Sø. Der er masser at gå i gang med for alle. I kan bl.a. selv gå på opdagelse ved at aktivere en skattejagt ved hjælp af din egen smartphone. Her kommer du rundt i alle de 8 udstillingshuse på museets smukke område omkring Tangeværket, Tange sø og Gudenåen. Se mere HER.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.