DanishEnglishGerman

Efterårssæson

Sæsoner

På Gudenåens Camping har vi forskellige eftersæsonpladser.

Eftersæson 1: fra 28. juli til 20. oktober 2019 – inklusiv efterårsferie

Eftersæson 2: fra 11. august til 20. oktober 2019 – inklusiv efterårsferie

Efteråret i silkeborg

Ud i det blå

Campingpladsen er roligt beliggende i naturskønne omgivelser 200 m fra Gudenåen. Ønsker du lidt mere puls, kan du gå til Silkeborg centrum af skovstier langs åen og nyde bylivets glæder. Du kan også vandre af smukke skovstier til Danmarks reneste sø: Almind sø eller til Himmelbjerget og tage en rutebåd hjem, eller hvis du leder efter flere eventyr, hele vejen til Ry og så tage toget tilbage. Er du mere til de tohjulede, har vi Danmarks bedste mountinbikeruter i Nordskoven lige på den anden side af Gudenåen.

Det sker i Silkeborg

Vi bor ved siden af friluftsscenen i Indelukket, hvor Lars Lilholt spiller op til en festlig syng-med-aften omgivet af skovens træer. Traditionen tro den sidste koncert på hans sommerturne.

Kom ind og nyd stemningen på Silkeborg nye torv. Der er stortorvedag hver eneste lørdag. Der er også bagerumsmarked på søtorvet.

Kunst og historie

For de kunstinteresserede er der masser af kunstoplevelser på Asger Jorn museet, som ligger ca. 300 meter fra campingpladsen og Silkeborg Bad kunstmuseum, der ligger omgivet af park og sø. Begge steder er en oplevelse værd. For de historieinteresserede har Museum Silkeborg mange forskellige afdelinger i området, både Hovedgården, hvor man kan møde Tollundmanden, Papirmuseet og Blicheregnen.

For børn og barnlige sjæle

Af børneaktiviteter er der et væld af udbud som for eksempel AQUA Akvarium og Dyrepark, Labyrinthia, Høgdal og Silkeborg Ørnereservat. Både Silkeborg Museum og Museum Jorn har også specielle tilbud til børn, hvor der er god plads til kreativitet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.