Efterårsæson på Gudenåens Camping

Sæsoner og priser

På Gudenåens Camping har vi forskellige eftersæsonpladser.

Eftersæson 1: fra 28. juli til 20. oktober 2019 – inklusiv efterårsferie

Eftersæson 2: fra 11. august til 20. oktober 2019 – inklusiv efterårsferie

Se priserne for sæsonpladser under “Priser”.

Om pladsen

Campingpladsen er roligt beliggende i naturskønne omgivelser 200 m fra Gudenåen. Ønsker du lidt mere puls, kan du gå til Silkeborg centrum af skovstier langs åen og nyde bylivets glæder. Du kan også vandre af smukke skovstier til Danmarks reneste sø: Almind sø eller til Himmelbjerget og tage en rutebåd hjem, eller hvis du leder efter flere eventyr, hele vejen til Ry og så tage toget tilbage. Er du mere til de tohjulede, har vi Danmarks bedste mountinbikeruter i Nordskoven lige på den anden side af Gudenåen.

Vi bor ved siden af friluftsscenen i Indelukket, hvor Lars Lilholt spiller op til en festlig syng-med-aften omgivet af skovens træer. Traditionen tro den sidste koncert på hans sommerturne.

Kom ind og nyd stemningen på Silkeborg nye torv. Der er stortorvedag hver eneste lørdag. Der er også bagerumsmarked på søtorvet.

For de kunstinteresserede er der masser af kunstoplevelser på Asger Jorn museet, som ligger ca. 300 meter fra campingpladsen og Silkeborg Bad kunstmuseum, der ligger omgivet af park og sø. Begge steder er en oplevelse værd.

Af børneaktiviteter er der et væld af udbud som for eksempel AQUA Akvarium og Dyrepark, Labyrinthia og Høgdal.

For flere oplysninger, kontakt os på 86 82 22 01.

Vi glæder os til at byde velkommen til et dejligt efterår på Gudenåens Camping, Silkeborg.