Forårssæson

Sæsoner

På Gudenåens Camping Silkeborg har vi flere forskellige forsæsoner:

Forsæson 1: fra 8. april til 12. juni 2022

Forsæson 2: fra 8. april til 19. juni 2022

Forsæson 3: fra 8. april til 26. juni 2022 – inklusiv Jazz Festival

Foråret i silkeborg

Ud i det blå

Træerne i skovene omkring pladsen springer ud og giver gode muligheder for en smuk gåtur. Ønsker du lidt mere puls, kan du gå til Silkeborg centrum af skovstier langs åen og nyde bylivets glæder. Du kan også vandre af smukke skovstier til Danmarks reneste sø: Almind sø eller til Himmelbjerget og tage en rutebåd hjem, eller hvis du leder efter flere eventyr, hele vejen til Ry og så tage toget tilbage. Er du mere til de tohjulede, har vi Danmarks bedste mountinbikeruter i Nordskoven lige på den anden side af Gudenåen.

Det sker i byen

Vi bor ved siden af friluftsscenen i Indelukket, hvor festivallen Hede Rytmer spiller op sidst i maj med fede koncerter og god stemning.

I byen er der stortorvedag hver eneste lørdag og bagagerumsmarked nogle søndage henover foråret. Den sidste weekend i juni er der også Jazz Festival i midtbyen.

Kunstoplevelser

For de kunstinteresserede er der masser af kunstoplevelser på Asger Jorn museet, som ligger ca. 300 meter fra campingpladsen og Silkeborg Bad kunstmuseum, der ligger omgivet af park og sø. Begge steder er en oplevelse værd. For de historieinteresserede har Museum Silkeborg mange forskellige afdelinger i området, både Hovedgården, hvor man kan møde Tollundmanden, Papirmuseet og Blicheregnen.

For børn og barnlige sjæle

Af børneaktiviteter er der et væld af udbud som for eksempel AQUA Akvarium og Dyrepark, Labyrinthia, Høgdal og Silkeborg Ørnereservat. Både Silkeborg Museum og Museum Jorn har også specielle tilbud til børn, hvor der er god plads til kreativitet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.