Helsæson på Gudenåens Camping

Helsæsonen på Gudenåens Camping i Silkeborg strækker sig fra 12. april til 20. oktober 2019 og indeholder både Hede Rytmer, Jazz Festival og koncert med Lars Lilholt. Alt i alt er der mange gode grunde til at blive hele sæsonen.

Se prisen for en helsæson under “Priser”.

Om pladsen

Campingpladsen er roligt beliggende i naturskønne omgivelser 200 m fra Gudenåen. Ønsker du lidt mere puls, kan du gå til Silkeborg centrum af skovstier langs åen og nyde bylivets glæder. Du kan også vandre af smukke skovstier til Danmarks reneste sø: Almind sø eller til Himmelbjerget og tage en rutebåd hjem, eller hvis du leder efter flere eventyr, hele vejen til Ry og så tage toget tilbage. Er du mere til de tohjulede, har vi Danmarks bedste mountinbikeruter i Nordskoven lige på den anden side af Gudenåen.

Vi bor ved siden af friluftsscenen i Indelukket, hvor der i foråret er Hede Rytmer Festival og hen over sommeren Country Festival. Lars Lilholt spiller op til en festlig syng-med-aften omgivet af skovens træer. Første weekend i september optræder han og giver den gas. Traditionen tro den sidste koncert på hans sommerturne.

Kom ind og nyd stemningen på Silkeborg nye torv. Der er stortorvedag hver eneste lørdag. Der er også bagerumsmarked på søtorvet.

For de kunstinteresserede er der masser af kunstoplevelser på Asger Jorn museet, som ligger ca. 300 meter fra campingpladsen og Silkeborg Bad kunstmuseum, der ligger omgivet af park og sø. Begge steder er et besøg værd.

Af børneaktiviteter er der et væld af udbud som for eksempel AQUA Akvarium og Dyrepark, Labyrinthia og Høgdal.

For flere oplysninger, kontakt os på 86 82 22 01.

Vi glæder os til at byde velkommen til et dejligt efterår på Gudenåens Camping, Silkeborg.

Campingplads på Gudenåens Camping